Νέος Μικρός Καουμπόυ 15 - Ο Λύκος και το ΓεράκιΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ 15

Το 15ο τεύχος του Νέου Μικρού Κάου-μπόυ κυκλοφορεί με ένα εξαιρετικό κείμενο του Στάθη Μασκαλίδη, πάντα σε εικονογράφηση του Κώστα Φραγκιαδάκη. Από τις εκδόσεις Άγρια Δύση.
 

Νέος Μικρός Καουμπόυ 13 - Νάγουαλ 2 Ο Παλαιός των ΗμερώνΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ 13

Η συμμορία του Ελ Καπιτάν ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό παντοδυναμίας στα υπόγεια νερά της οροσειράς της Μπακατέτε. Για την απόκτησή του θα σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο.

Απέναντί τους ένα νεαρό παλικάρι με το άστρο καρφιτσωμένο στο στήθος, σε μια θανάσιμη μονομαχία, απ’ όπου μόνο ένας θα βγει ζωντανός.

Νέος Μικρός Καουμπόυ 12 - ΣτρατοδικείοΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ 12

Ο Πεπίτο κατηγορείται για τον θάνατο ενός στρατιωτικού του αμερικανικού στρατού, απειλείται με την ποινή, θάνατος δια απαγχονισμού!...

Η Ντιάνα παίρνει πρωτοβουλίες, ο Τζίμ αναλαμβάνει την υπεράσπισή του και ο κάπτεν Κούπερ μαζεύει στοιχεία για την αθώωση του, θα προλάβουν να τον σώσουν;

Νέος Μικρός Καουμπόυ 11 - ΚομαντσέροςΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ 11

Mια εξαιρετική κλασσική γουέστερν ιστορία της θρυλικής τετράδας, του Στάθη Μασκαλίδη και μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία, του Κωνσταντίνου Ρωμοσιού και όπως πάντα εικονογραφημένη με τα ξεχωριστά σκίτσα του Κώστα Φραγκιαδάκη, το 11ο τεύχος του Νέου Μικρού Καουμπόυ, είναι ένα από τα καλύτερα τεύχη μέχρι σήμερα.

ISBN:

Νέος Μικρός Καουμπόυ 10 - Αυτός που περπατούσε με τον άνεμοΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ 10

Mια ακόμη συναρπαστική περιπέτεια της θρυλικής τετράδας που συνδέεται με το παρελθόν του Τσιπιρίπο θα φέρει τους ήρωές μας αντιμέτωπους με μια σκοτεινή και θανάσιμη απειλή. Το 10ο τεύχος του Νέου Μικρού Καουμπόη από το δίδυμο Ρωμοσιός/Φραγκιαδάκης θα συναρπάσει και θα εκπλήξει.

ISBN: