Νέος Μικρός Καουμπόυ 15 - Ο Λύκος και το Γεράκι

Νέος Μικρός Καουμπόυ 15 - Ο Λύκος και το Γεράκι
Μικρός Κάου Μπου

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ 15

Το 15ο τεύχος του Νέου Μικρού Κάου-μπόυ κυκλοφορεί με ένα εξαιρετικό κείμενο του Στάθη Μασκαλίδη, πάντα σε εικονογράφηση του Κώστα Φραγκιαδάκη. Από τις εκδόσεις Άγρια Δύση.
 

"...Ένα σφύριγμα ακούγεται να σχίζει τον αέρα και αμέσως μετά ένας πνιχτός υπόκωφος θόρυβος.
«Λύκοι! Προσέξτε παιδιά!» φωνάζει ταυτόχρονα ο Τζιμ.
Πράγματι, στα δεξιά τους, πίσω από τη φυλλωσιά όπου είναι πεσμένο στο έδαφος ένα αγρίμι, που μόλις πέτυχε με το βέλος του ο Τσιπιρίπο, ξεπετάγονται μισή ντουζίνα λύκοι. Ο Πεπίτο, που αφυπνίζεται, πυροβολεί προς το μέρος τους στα τυφλά, ακόμα δεν έχει τη δυνατότητα να εστιάσει στον στόχο αφού έτσι όπως είχε γλαρώσει, έχασε την ικανότητα της αυτοσυγκέντρωσης. Η Ντιάνα, αντίθετα, ανταποκρίνεται άριστα στην περίσταση, το πιστόλι της ξερνάει μολύβι και θάνατο. Ένα από τα άγρια θηλαστικά πέφτει νεκρό από τις βολές της ενώ ένα δεύτερο τραυματίζεται πολύ σοβαρά και σπαρταράει στο χώμα.
Ο Τζιμ με έκπληξη διαπιστώνει πως μια άλλη ομάδα λύκων, πολυμελής, ξετρυπώνει πίσω από κάτι χαμόκλαδα στα αριστερά του. Επιχειρούν θαρρείς να κυκλώσουν τους φίλους του που κινδυνεύουν να βρεθούν ανάμεσα σε σαρκοφάγα που δεν αστειεύονται. Διαβλέπει την απειλή και πυροβολεί ακατάπαυστα για να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να πλησιάσουν κοντά του.
Ένας μεγαλόσωμος λύκος, ίσως ο μεγαλύτερος σε διαστάσεις, ξεφεύγει από την αγέλη και με εκπληκτική ταχύτητα του επιτίθεται…"

ISBN:

Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ
Σύμβουλος Έκδοσης: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΤΟΣ
Συγγραφέας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΟΣΙΟΣ
Φιλική Συμμετοχή: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΩΜΟΣΙΟΣ
Εικονογράφηση: Κώστας Φραγκιαδάκης
Σχέδιο εξωφύλλου: Κώστας Φραγκιαδάκης
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένου: ΓΚΙΩΝΗ ΧΡΥΣΑ
Κατηγορία: Σειρά/Συνεχόμενα
Είδος εντύπου: Λαϊκό ανάγνωσμα
Βιβλιοδεσία: Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο: Γουέστερν
Περιοδικότητα: Διμηνιαία
Μέγεθος: 15.0 x 21.0
Χρώμα: Ασπρόμαυρο (ΑΜ)